2011-06-08 12:41:19• hírek • Szatmar.ro

Tizenkét éves tolvajok

Illusztráció
Illusztráció

Soha nem lehet elég korán kezdeni, mondhatnánk némi cinizmussal arra a hírre reagálva, hogy a Szatmárnémeti Rendőrség munkatársai elfogtak három, kiskorú tolvajt.

A rendőrségi jelentés szerint Z.C., A.S., és C.P. monogrammal rendelkező gyanúsítottak június 6.-án, hétfőn átmásztak egy ház kerítésén, majd az udvarról összesen 300 lej értékű javakat loptak el. Az egészben a leginkább megdöbbentő az, hogy mindhárman tizenkét évesek voltak csupán.

A rendőrség illetékesei elmondták, hogy az eltulajdonított javakat megtalálták és azokat vissza is juttatták jogos tulajdonosának.

Szintén a rendőrségi jelentésből derül ki, hogy a keddi nap folyamán Vezend faluban elfogták a 34 éves Gheorghe M.-et, akire a Nagykárolyi Bíróság korábban egy év nyolc hónapos, letöltendő börtönbüntetést szabott ki közszeméremsértés és testi sértés vádja miatt.

Erdődön a közúti rendőrség munkatársai lepődhettek meg akkor, amikor elvégezték az alkoholtesztet a 44 esztendős K. Pál esetében. A személyautóját vezető férfi véralkoholszintje elérte ugyanis a 1,11 mg/l értéket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: